Fina boenden i Kalamata

Kalamata är en en stad i södra Grekland som ligger på halvön Peloponnesos. Namnet Kalamata kanske du känner igen från olivsorten med samma namn. Staden är känd för sina oliver och är lite av en oupptäckt pärla eftersom orten hör inte till de vanligaste turistorterna. Vill du slippa turister och uppleva den grekiska kulturen med allt från vinprovningar till sevärdheter är Kalamata ett bra ställe för dig att fira din semester på. I den här artikeln har vi samlat några exempel på bra hotell och lägenheter som är värda att kolla in när du planerar din resa.

Seafront penthouse LEO

Seafront penthouse LEO är ett lägenhetsboende med två sovrum. I detta boende ingår det WIFI, gratis parkering, egen dusch och toalett samt ett pentry som är fullt utrustat med vad som kan tänkas behöva vid enklare matlagning. Lägenheten ligger i närheten av stranden och du har tillgång till en egen uteplats. Det som tidigare gäster har uppskattat allra mest är det personliga bemötandet av värden och att det område som lägenheten ligger i är lugnt.

Filoxenia Hotel

Filoxenia hotel ligger i närheten av bergskedjan Taygetos strax utanför Kalamata. I detta boende ingår gratis WIFI och gratis parkering. I anslutning till hotellet finns en gourmé restaurang som serverar frukost, lunch och middagsbuffé. På området finns det tre pooler, tre barer och ett spa. Hotellet erbjuder rum som är anpassade för barnfamiljer. Det som tidigare gäster har uppskattat allra mest med deras vistelse är personalens service och utbudet på frukostbuffén.

Elion luxury apartments

Ett annat boende i lägenhetsform är Elion luxury apartments som är beläget ungefär 1,4 kilometer från Kalamatas strand med en utsikt över bergen med en cirka 10 minuters lång bilfärd från flygplatsen. Lägenheterna har en egen balkong, ett fullt utrustat kök, eget badrum med dusch och toalett och har gratis WIFI och parkering. Lägenheterna är i nyskick vilket har särskilt uppskattats av de tidigare gästerna då lägenheterna känns moderna.

Into the blue luxury living

Into the blue luxury living erbjuder lägenhetsboendet med havsutsikt och ligger ungefär 1,3 kilometer från stranden med en cirka 14 minuters lång bilfärd från flygplatsen. Lägenheten har två sovrum där det ingår gratis WIFI och parkering. Lägenheten är utrustad med ett kök och ett badrum med dusch, toalett och en tvättmaskin. I det här boendet accepteras husdjur. Det som tidigare gäster har uppskattat allra mest med deras vistelse är läget och att rummen är bra inredda och utrustade.

Lämna en kommentar