Bo på hotell i Borlänge – 5 härliga alternativ!

Hotell Borlänge – Planerar du att besöka Borlänge? Kanske ska du hälsa på familj och vänner eller så vill du bara se mer av den fantastiska natur som landskapet erbjuder. Det kan naturligtvis även vara så att du ska på konferens med arbetet eller att du har fått ett jobb som du längtat länge efter. Orsakerna till varför du ska till Borlänge kan variera, men det som är gemensamt för alla besökare är att en trygg och bra sovplats är ett måste.

Borlänge har mängder med härliga hotell såväl för den som ska stanna över natten som för den som behöver ett hotellrum under en längre tid. Det finns hotell i alla möjliga prisklasser och där standarden kan variera. På vissa får du tillgång till fri frukost, bad och bastu, medan andra är enklare i sin utformning. Här nedan listar vi fem riktigt bra hotell för alla plånböcker och ändamål.

5 bra hotell Borlänge

Best Western Gustaf Wasa Hotel
Best Western Gustaf Wasa Hotel är ett 4-stjärnigt hotell som ligger mitt i Borlänges Centrum. Här har du bara 50 meter till centralstationen och befinner dig således mitt i smeten. På hotellet får du tillgång till gratis parkering under hela din vistelse och även kostnadsfritt internet i hela byggnaden.

Gylle Hotell
På Gylle Hotell får du en mycket familjär och hemtrevlig känsla. Hotellet befinner sig bara 3,9 km från Kupolen, vilket är det största köpcentret som finns i Dalarna. Det innebär att du kommer att kunna gå på härliga shoppingturer varje dag om du så önskar. På hotellet finns restaurang, privat kostnadsfri parkering och en vacker trädgård att strosa i.

First Camp Mellsta-Borlänge
First Camp Mellsta-Borlänge med sina 3 stjärnor är ett utmärkt val för den som vill bo mer privat. Här bor du i en mysig campingstuga och både fri grillning och restaurang finns tillgängliga. Stugorna är placerade i en mycket vacker miljö och i servicehuset hittar du allt som du kan behöva. För barnen finns en trevlig lekplats och även minigolf är tillgänglig för alla spelsugna.

Scandic Borlänge
Gillar du att bo på hotell med hög standard passar Scandic Borlänge väldigt bra. Det här 4 stjärniga hotellet ligger bara 10 minuter från Borlänge station och med gångavstånd till Geologiska museet. Vill du uppleva lite kultur är detta alltså ett riktigt bra alternativ. På Scandic Borlänge får du tillgång till gratis internet, kostnadsfria cyklar för alla gäster och tillgång till alla fritidsfaciliteter.

Quality Hotel Galaxen
Älskar du att shoppa vill du med största sannolikhet ha nära till Kupolen. Med Quality Hotel Galaxen bor du bara 1,5 km från det stora köpcentret där du hittar alla möjliga saker och ting. På hotellet kan du njuta av spa, bastu eller varför inte sitta i bubbelpoolen? Det bästa med detta är att både spa och bubbelpool är kostnadsfritt för alla gäster.

Roliga aktiviteter i Borlänge

När du befinner dig i Borlänge kan det vara en god idé att testa på roliga aktiviteter. Några av de mest besökta platserna;

  • Kupolen köpcenter
  • Biopalatset
  • O’learys event Center
  • Sahlins Struts
  • Mellsta minigolf.

Fler hotell Borlänge

Lämna en kommentar