Hotellpaket i Sverige

Att bo på hotell är en mycket mysigt och spännande upplevelse i sig. På hotell har du möjlighet att släppa alla måsten i vardagen och kan njuta av allt från framdukad frukost till välstädade rum. Sen får vi naturligtvis inte glömma de sköna hotellsängarna och atmosfären överlag. Det finns många riktigt roliga och bra hotell runt om i Sverige och det är inte ovanligt att hotellen erbjuder så kallade hotellpaket.

Enkelt förklarat kan man säga att ett hotellpaket är ett ”kit” som sätts ihop av hotellet i fråga. Ofta brukar dessa paket erbjudas av hotell som ligger nära stora och populära attraktioner eller sevärdheter. Dock behöver det inte alltid vara så, utan hotell kan erbjuda allt från spa-paket till romantiska weekend-paket på plats. I paketet ingår vanligtvis övernattning, frukost och inträde eller biljetter till diverse upplevelser. Här nedan listar vi några av Sveriges populäraste alternativ.

Bästa hotellpaketen i Sverige

Ett hotellpaket passar lika bra för familjen som för singlar och par och det finns massor med härliga saker att hitta på. Vi har plockat fram de bästa valen för alla intressen och smaker.

Lilla Kolmårdspaketet – I Lilla Kolmårdspaketet har du möjlighet att övernatta tillsammans med familjen och njuta av allt som Vildmarkshotellet har att erbjuda. Här finns flera lekrum, spa och bastu, men också en fantastisk utsikt. I paketet ingår även inträde till Kolmårdens djurpark.

Spapaket Deluxe på Grand Hotell Saltsjöbaden – På Grand Hotell i Saltsjöbaden har du möjlighet att ta del av ett riktigt Spapaket Deluxe. Här får du övernattning, en lyxig middag och en välsmakande frukost. Under hela vistelsen har du fri tillgång till spa-avdelningen.

High Chaparral – Älskar barnen allt som har med cowboys och indianer att göra eller är det kanske du själv som har ett brinnande intresse för hästar, läderboots och pistoler? Då kan High Chaparrals boendepaket vara något. I paketet får ni möjlighet att sova i mysiga campingstugor i äkta cowboy-anda och naturligtvis ingår inträde, kanotpaddling, mountainbikes och andra aktiviteter.

Golfpaket på Countryside Hotell – Golfpaket är utmärkta för dig som alltid packar ner golfbagen när du ska ut och resa. Med ett golfpaket kan du kombinera ett riktigt fantastiskt boende med golfbanor precis utanför ditt fönster. Njut av en ordentlig frukost och bege dig sedan ut på banorna.

Vad kostar ett hotellpaket?

Det är svårt att säga hur mycket ett hotellpaket kan komma att kosta, eftersom priserna varierar kraftigt. Här finns det många faktorer som har betydelse, t.ex. hur många ni är som ska bokas in och vad det är för aktivitet som hotellpaketet inkluderar. Är det inträde till badhus med lek och skoj är priserna naturligtvis lägre än om du vill ha en golfweekend på ett stort slott med all mat inkluderad.

Vart i landet hotellet ligger är också avgörande för priset. I större städer som Malmö, Göteborg och Stockholm är priserna vanligtvis högre än på andra platser. Idag finns det hotellpaket av olika slag över hela Sverige och därför kan det vara en god idé att jämföra priserna innan du gör ditt val. Om det främst är aktiviteten (och inte staden) som lockar kan du få ner priserna ordentligt.

Lämna en kommentar