Varför inte bjuda din personal till ett konferenshotell

Varför inte lämna kontorslokalerna för en konferens på ett av alla trevliga hotell i Sverige som erbjuder sådana. Då får företagets alla medarbetare chans att lära känna varandra på djupet genom att alla stannar kvar över en eller flera nätter. Det brukar även finnas trevliga aktiviteter att göra tillsammans efter en lång konferensdag. Bara en sådan sak som att få sova i en skön hotellsäng, äta god frukost, lunch och middag, för att efteråt bara umgås med arbetskamrater du kanske aldrig ens ser på arbetsplatsen är ett plus. Du kanske jobbar på ett stort företag där de flesta sitter och jobbar själva och på en fikarast hinns det inte sägas mycket privata saker.

Miljöombyte aldrig fel

Arbetar du i en stor stad och sällan kommer ut i naturen, är en konferens ute på landet perfekt. Hjärnan får en kick och nya idéer dyker upp, och när du möter andra människor på ett nytt ställe är det lättare att tänka utanför gamla banor. När alla medarbetare på ett företag träffas i en ny miljö, är det också lättare att ta ett möte på större allvar och det både fysiskt och psykiskt. Det här med att lägga undan din mobil kan vara jobbigt i början, men det går snart över. När en konferens är på en annan plats än på kontoret blir alla effektivare och det hinns med mer än vad det görs på kontoret. Konferenspersonalen ser till att servicen fungerar som den ska, de fixar med allt från teknik, fika, passande lokaler och aktiviteter.

Uppskattande

Som medarbetare på ett företag blir troligtvis ett förslag om att åka på en konferens väldigt uppskattat. På konferensanläggningen får du kombinera arbete med aktiviteter. Många konferenshotell har sköna SPA och givetvis bjuds det på god mat och dryck. Ligger hotellet utanför stan är det skönt att ta en lång promenad efter konferensdagen är slut. Det brukar ofta finnas trevliga gångstigar i anknytning till hotellet. Nedan kommer exempel på ett trevligt hotell i Sverige som erbjuder konferenser.

Vann Spa Hotel och Konferens

Detta trevliga hotell ligger på västkusten i Bohuslän. På Vann finns moderna och rymliga konferenslokaler, där du får arbeta ostört, för att efter en lång dag få njuta av total avkoppling. Hotell Vann erbjuder olika konferenspaket och de anpassar dessa även utifrån företagets behov. Hotellet ligger vid stranden, har en fotbollsplan, tennisbanor och öppna gräsytor. Aktiviteter finns att göra både på land och i vattnet. Gillar du att paddla kajak gör du det, är du äventyrlig av dig kan en klättring vara intressant, eller för alla som bara vill ha en lugn aktivitet innan konferensdagen börjar finns det yogapass på bryggan.